Tennisclub de Vloer

Tennisclub de Vloer


Sluiting van horeca - wintertennis en lessen in het kader van de huidige covid-19 maatregelen (15/10/2020)

Beste winterleden, leden en lesvolgers

Net zoals alle horecazaken - resto en café - moeten ook wij, spijtig genoeg, onze bar sluiten voor 4 weken.

Dit vraagt naar de tennis toe een aantal praktische zaken die we opgelost moeten krijgen. Ik zet even op een rijtje wat we zullen doen om het voor jullie zo aangenaam mogelijk te houden.

  • de verwarming en verlichting zal in de avond blijven zoals het is. We zullen, net zoals in de zomer, een klok instellen die het licht automatisch zal uitdoen 10 minuten na het laatste speluur. Voor de verwarming zoek ik nog een oplossing.
  • overdag zullen we zorgen dat de grote ballon (over 4 terreinen) verwarmd en verlicht blijft gedurende de hele dag.  Zo hebben jullie de mogelijkheid om te tennissen met losse verhuur mits reservatie!! Dit laatste kan gebeuren via mail: devloer.tennislessen@gmail.com. Niet telefonisch!! Het reservatieboek ligt bij mij en ik antwoord je vrij snel.  Betaling kan online gebeuren - aftekenen van de beurtenkaart doe ik zelf, heb ze bij mij.

Openingsuren van de grote hal:

  • Maandag - dinsdag en donderdag vanaf 9u30.
  • Woensdag vanaf 14u en vrijdag vanaf 16u30.
  • Zaterdag en zondag vanaf 9u

De achterste hal:

  • over de 3 terreinen blijft gesloten overdag tot de spelers met een vast uur of de lessen starten. Op dat moment zal de ballon verwarmd en verlicht zijn.

Belangrijk : Toiletgebruik gaat niet mogelijk zijn, omkleden in de kleedkamers is al van vorige week niet meer toegestaan.

Voor de groepen waarvan wij de tennisballen bijhouden... Gelieve mij te contacteren om iets af te spreken.

Ik reken op ieder van jullie dat de regels die Tennis Vlaanderen aan de clubs heeft opgelegd worden gerespecteerd. Volgende week wordt er besproken wat er met de sporten gaat gebeuren... We duimen dat de tennis mag blijven doorgaan zodat er op dat vlak geen bijhorende problemen komen.

Verder reken ik op de eerlijkheid en correcte werking van iedereen, zijn er problemen of punten waar je een vraag rond hebt dan hoor ik het graag.

Sportieve groeten

Veerle, Erika & Wouter


© 2009-2021 tennisclub de Vloer - Laatste update: 13 Januari, 2021