Tennisclub de Vloer


Tennislessen: Juniors

Er wordt met evenveel plezier lesgegeven aan Maxi-tennissers (13 tot 18 jarigen) ( beginnelingen & (gevorderden)

Zowel door trainers die hun strepen op hoog niveau hebben verdiend en daardoor ook de competitiespelers als doelgroep hebben, als door trainers die gespecialiseerd zijn in beginnelingen & recreanten.

Inschrijvingen:

Uiterste datum van inschrijvingen is 25 augustus 2018. Nadien kan je echter nog steeds aansluiten bij een reeds bestaande groep. Inschrijven via inschrijvingsdocumenten die je wat verder kan terugvinden.

Tarieven en periode:

Juniors (1999-2005)
250€  1uur/week

Meerdere lessen of meerdere inschrijvingen onder één gezin krijgen een korting: 15 euro bijkomende lesnemer of per bijkomend lesuur.

De lessen lopen van maandag 1 oktober 2018 tot/met zondag 24 maart 2019 en omvatten 20 lesweken.

Bekendmaking groepen:

Zaterdag 8 september van 10u00 – 14u00 ben je als nieuwe lesvolger welkom op de club, om een balletje te slaan tegen een trainer, of onder elkaar. Op dat moment worden ook de groepsindelingen meegedeeld en kan je de lessen komen betalen.

Betaling

- ter plaatse op de club op 8 september.
-
via overschrijving vóór 20 september 2018. Rekeningnr De Vloer BE92 0012 2978 7723, met vermelding van ‘ Les : voornaam en naam ‘.

Indien je betaling na de eerste lesdag niet geregeld is kan de club je lessen schrappen.

Annulatie van de inschrijving :

Na de bekendmaking van de groepen kan de inschrijving niet meer kosteloos geschrapt worden. In dit geval wordt 50% van het lesgeld in rekening gebracht.
Na aanvang van de lessen is elke inschrijving definitief. In dit geval wordt 100% van het lesgeld in rekening gebracht (gehele of gedeeltelijke terugbetaling is niet meer mogelijk).

Bij je inschrijving ga je akkoord met het huisreglement van de club welke je terug vindt op onze website.

Trainers:

Iedere trainer beschikt over een TennisVlaanderen trainers diploma of is beroepsmatig bezig met het aanleren van vaardigheden aan kids.

Groepen:

Er wordt gestreefd naar groepen van 3 of 4 tennissers (naar keuze). Deze worden ingedeeld volgens niveau, beschikbaarheid en leeftijd.

Materiaal:

Uitrusting: het dragen van tennisschoenen tijdens de tennislessen is verplicht.

Afwezigheid:

Afwezigheid van de lesnemer(s) kan niet worden ingehaald, bij afwezigheid van de lesgever wordt de les op een ander moment ingepland.


© 2009-2019 tennisclub de Vloer - Laatste update: 30 Januari, 2019