Missie & Visie

Missie & Visie

PT De Vloer is een club in volle ontwikkeling en streeft ernaar om de referentie te worden in de regio naar tennis- en padelbeleving toe. We dragen professionaliteit, spelplezier en teamspirit hoog in het vaandel en zullen dit doortrekken in de rest van de club en onze werking. We investeren in kwaliteitsvolle infrastructurele uitbreiding en ons team houdt steevast een vinger aan de pols om snel in te spelen op de trends in het tennis- en padellandschap.

Onze club wil een totaalbeleving aanbieden waar families, vriendengroepen en bedrijven welkom zijn om in een ongedwongen sfeer een balletje te slaan en nadien gezellig kunnen nakaarten bij pot & pint op ons zonovergoten buitenterras. Of aan de toog. Voor inspanning en ontspanning. De Vloer is een club waar het gezellig vertoeven is en waar altijd wat te beleven valt.

 

Samen met de P&T Academy krijgt ook het competitieverhaal krijgt een prominente plaats in ons landschap. Onze professionele omkadering maakt dat spelers die kennis willen maken met de padel- of tennissport zich hier snel thuis voelen. Aan de hand van lessenreeksen en stagemomenten de juiste begeleiding krijgen onze spelers bovendien alle kansen om zich op te werken naar een meer competitief niveau.

 

Dankzij een hollistische benadering (infrastructuur, duurzame relaties, kennis & knowhow) willen we op middellange termijn regionale en nationale toppers ontwikkelen, alsook de hoogste kwaliteitslabels van Tennis Vlaanderen binnenhalen.  Deze ambities zetten we kracht bij met de organisatie van onze toernooien. Ons jeugdtoernooi (Herfstvakantie) trok maar liefst 250 spelers uit de regio en ver daarbuiten. Enkele jeugdspelers bereiden zich op De Vloer nu al voor op het internationale circuit.

Ook het P&T De Vloer Winter- en Zomerdubbeltoernooi behoren tot de meest populaire toernooien uit de regio en staan garant voor oergezellig (apres)tennisplezier. De eerste editie van de Dyls Padel Tour (eind augustus) zat met meer dan 200 ploegen ook volzet en meer dat 20 interclubploegen verdedigde in 2021 de groene kleur van De Vloer op regionaal en nationaal vlak.

 

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze club.