Algemeen Academy

Tennisschool

In onze club worden de tennislessen en stages gegeven door “Tennisschool De Vloer”. Een team van gediplomeerde lesgevers staat voor u klaar. De tennisschool voorziet lessen voor alle leeftijden, in groep, duo of privé, voor de recreatieve speler en de competitiespeler, voor jong en oud, voor beginner en gevorderde. Tijdens de schoolvakanties zijn er stages voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Onze club is ook een Kidstennisclub. Kidstennis is dé manier om met de tennissport kennis te maken en dit op een toffe en speelse wijze. Er wordt gewerkt met verschillende kleuren om zo de leeftijden en verschillende spelniveaus te kunnen onderscheiden. Eveneens speelt elk kind met aangepaste tennisballen op een aangepast terrein.

Padelschool

In onze club worden de padellessen en stages gegeven door “Padelschool De Vloer”.  Een team van gediplomeerde lesgevers staat voor u klaar. De padelschool voorziet lessen voor alle leeftijden, in groep, duo of privé, voor de recreatieve speler en de sterkere clubspeler, voor jong en oud, voor beginner en gevorderde. Tijdens de schoolvakanties zijn er stages voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Onze club is ook een Kidspadelclub. Kidspadel is dé manier om met de sport kennis te maken en dit op een toffe en speelse wijze. Er wordt gewerkt met verschillende kleuren om zo de leeftijden en verschillende spelniveaus te kunnen onderscheiden. Eveneens speelt elk kind met aangepaste ballen op een aangepast terrein.