Sponsors & Partners

Sponsor

P&T De Vloer is een club die constant in ontwikkeling is. Het is onze ambitie om de referentie te worden in de regio inzake (racket)sportbeleving. Om steeds bij te blijven met de huidige trends, verder te blijven ontwikkelen, onze spelers het nodige speelcomfort te geven en de jeugd alle kansen om door te groeien, is ook onze club steeds op zoek naar partners & sponsors.

Wij hebben meerdere sponsorpakketten uitgewerkt, zodat wij heel doelgericht op onze club kunnen verder werken. Toernooisponsoring zal worden aangewend om onze toernooien te laten groeien, barsponsoring wordt gebruikt voor de optimalisatie van het clubhuis & sponsoring van onze tennis- en padelcourts gaat naar de algemene werking van de club.

P&T De Vloer leent zich alvast als de ideale partner voor nationale en regionale bedrijven, die de sport- en vrijetijdsector een warm hart toedragen en dezelfde normen en waarden uitdragen, die u kan terugvinden in onze Missie & Visie op de hoofdpagina. Onze club kan bedrijven de broodnodige visibiliteit opleveren binnen de Leuvense regio en daarbuiten. Onze club telde sinds 2021 een verdubbeling in het ledenaantal. Zo gingen we op 1 jaar tijd van 500 naar bijna 1.000 leden. And counting. Onze toernooien lokken jaarlijkse honderden families uit de ruime regio naar Herent en onze club is een aantrekkelijke locatie voor teambuildings bij bedrijven. De gunstige locatie zorgt tevens voor een grote passage aan wandelaars en fietsers, die op ons ruime terras halt houden voor een hapje & tapje.

 

Heeft jouw bedrijf interesse om mee de schouders zetten onder ons project, stuur dan een mailtje om meer informatie naar dieter@devloer.be.

Mogelijkheden Sponsor

Sponsor Padel

Jouw logo komt op een van onze padelkooien. Je krijgt gratis lidmaatschappen en credits en nog veel meer.

Volgens een contract van 3 jaar.

 

 

Sponsor Tennis

Jouw logo komt langs weerszijden van een van onze tenniscourts. Je krijgt gratis lidmaatschappen en credits en nog veel meer.

Volgens een contract van 3 jaar.

Sponsor Combi

Jouw logo komt zowel langs onze tenniscourts als op de padelkooien. Je krijgt gratis lidmaatschappen en credits, aandacht op de sociale media van influencer Sarah Puttemans en nog veel meer.

Volgens een contract van 3 jaar.

Sponsor Toernooi

Ons toernooi draagt jouw naam uit (bvb Dyls Padel Tour) en je kan gedurende de hele toernooiweek promotie maken voor jouw bedrijf.

Volgens een contract van 3 jaar.

Sponsor Bar

Je logo op de menukaart, betaalterminal en outfit van onze barmedewerkers. De zomerbar krijgt jouw naam (vb Advantage Zomerbar). Gratis lidmaatschap, credits en meer.

Volgens een contract van 3 jaar.

Sponsor Bar - zomerbar

Sponsor Tennisschool

Jouw logo op de trainersoutfit, bedrukking van de tennisballen en vermelding in alle communicatie van onze P&T Academy. Meer info via boris@devloer.be.

 

 

Sponsor De Vloer Tower

Logo op onze sponsormuur, gratis padellidmaatschap, korting op tennislidmaatschap en gratis credits. 

Volgens een contract van 3 jaar.

Sponsors

Sponsor worden? Stuur een mailtje naar dieter@devloer.be en bekijk onze pakketten.